Wordpress website voor Nijhout Excecutive Search - door Logo4LifeWordpress website voor Nijhout Excecutive Search - door Logo4Life

WordPress website – Nijhout Executive Search

We gingen een tijd geleden al voor Nijhout Executive Search aan de slag, om het logo en de huisstijl vorm te geven. Destijds was de opdracht voor het ontwerpen en bouwen van de website al vergeven. Bij gebrek aan tijd en voortgang, kwam de eigenaresse toch bij ons terug om voor haar een WordPress website te bouwen.

WordPress Website

Allereerst hebben we samen de doelstelling van de website bepaald. Dat heeft enorm invloed op de opbouw en het ontwerp. De website was duidelijk niet bedoeld om nieuwe klanten aan te trekken, maar puur om potentiële klanten te kunnen verwijzen voor meer informatie. Een duidelijke titel op de homepage vertelt de bezoeker direct of ze op de juiste plaats zitten. Vervolgens daaronder twee duidelijk buttons voor twee type bezoekers: werkgevers en werkzoekenden. Aan de onderzijde van de homepage komen de opdrachtgevers duidelijk naar voren met enkele grote namen ertussen.

De vervolgpagina’s zijn vrij compact van opbouw, omdat de informatie simpelweg maar erg beperkt hoefde te zijn. In de basis is de website SEO vriendelijk en dus erg gemakkelijk te lezen en te indexeren door Google. Er is o.a. gekeken naar de snelheid van de website, HTML5 structuur, metatags, semantische content en vanzelfsprekend is de website responsive (goed te bekijken op alle apparaten).

U kan de website hier bekijken: Nijhout Executive Search

Ook interesse in een WordPress website met een uniek ontwerp?
Offerte aanvragen

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01