Website Basisschool de Ladder - door Logo4LifeWebsite Basisschool de Ladder - door Logo4Life

WordPress Website & Plugin – Basisschool de Ladder

Voor Basisschool de Ladder mochten we de nieuwe website ontwerpen en bouwen. Bepaalde eisen aan de functionaliteit vereisten maatwerk in de vorm custom plugins

Website

De oude website van Basisschool de Ladder was nodig toe aan een update. De techniek was erg verouderd en de look en feel sloot niet meer aan bij wat de basisschool wilde uitstralen. Daarnaast was de website niet goed te bekijken op alle apparaten. Na overleg kwamen we uit op een fris ontwerp met een combinatie van een zachte kleur blauw en een felle kleur rood. Deze kleuren gecombineerd met speelse lettertypes maken het tot een website die erg geschikt is voor een basisschool, zonder dat het kinderachtig wordt. De website is gebouwd middels de laatste technieken en goed te bekijken op alle apparaten. De leerkrachten kunnen zelf de inhoud van de pagina’s wijzigen middels het CMS systeem WordPress.

Klik hier om naar de website van Basisschool de Ladder te gaan

Plugins

Enkele van de gewenste functionaliteiten vereisten maatwerk. In het administratiepaneel kan de beheerder van de website gemakkelijk e-mailadressen van leerkrachten koppelen aan bepaalde groepen. De ouders hoeven op de website enkel een groep aan te klikken en de ziekmelding van hun kind komt automatisch bij de juiste persoon terecht. Daarnaast wilde Basischool de Ladder berichten van groep per jaar weergeven, maar ook graag een totaaloverzicht van alle 8 jaren. Door middel van wat maatwerk worden geplaatste berichten automatisch toegevoegd op de juiste pagina’s en ontstaan er twee verschillende overzichten per groep.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Contact

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01