Wordpress website voor Strategie voor Leren - door Logo4LifeWordpress website voor Strategie voor Leren - door Logo4Life

WordPress Website – Strategie voor leren

Pieternel Dijkstra en Petra Bunnik hebben leerstrategieën ontwikkelt om het beste uit leerlingen te halen. Hiervoor hebben ze verschillende producten ontwikkelt en er moest een website gemaakt worden die goed aansloot bij de look en feel van het boek, een tikje speels was en vooral duidelijk.

WordPress website

Samen met de klant hebben we eerst de doelstelling van de website besproken. Het is vooral een informatiepunt voor potentiële klanten die meer over de producten willen weten. Allereerst maakte we een ontwerp in photoshop. Met dit ontwerp sloten we aan bij de stijl die al gebruikt werd voor de kaft van het boek. Vervolgens hebben we dit ontwerp omgebouwd tot een WordPress thema. Het hoofdmenu bevat een verzameling van alle producten en middels het submenu kan de bezoeker naar de overige pagina’s navigeren. De klant koos ervoor om onder elke pagina de contactgegevens prominent naar voren te laten komen om de drempel zo laag mogelijk te maken. De website is uiteraard responsive (goed te bekijken op alle apparaten) en in de basis geoptimaliseerd voor SEO.

U kan de website hier bekijken: Strategie voor leren

Ook interesse in een WordPress website met een uniek ontwerp?
Offerte aanvragen

Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01