Xanity | Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Portfolio > Xanity

Xanity

Xanity specialiseert zich in het bouwen van (complexe) web-applicaties zoals bijvoorbeeld dashboards en management interfaces. Van databases, API's en serverbeheer tot de front-end. De kernwaardes van het bedrijf zijn competentie en transparantie.

De eigenaar van Xanity benaderde ons voor het ontwerpen van zijn branding. De kernwaardes van het bedrijf moesten in de huisstijl goed naar voren komen, maar ‘software is al saai genoeg’, dus het mocht ook wel een speels karakter hebben. Daar zijn we in ogen van de klant goed in geslaagd.

De ‘bracket’ aan het einde van de naam in combinatie met de poot van de ‘Y’ vormen samen een combinatie van tekens die je erg veel terug kan vinden in programmeertaal. De paarse kleur gecombineerd met de felle kleurverlopen maken het tot een fris en modern geheel. Naast het logo maakten we ook een ontwerp voor het briefpapier, de enveloppen, visitekaartjes en een huisstijlgids.

Logo ontwerp van Xanity

Logo ontwerp van Xanity

Huisstijl gids ontwerp van Xanity

Briefpapier ontwerp van Xanity

Visitekaartjes ontwerp van Xanity

Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

  • Ontdek het belang van branding
  • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
  • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
  • Diverse volledige klantcases

    Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).