Prijzen


Over onze prijzen bestaan geen geheimen. Wij staan achter onze vaste tarieven die kwaliteit maatwerk en persoonlijke service garanderen en u later niet voor verrassingen doen staan. Wij hebben de juiste kennis om een professioneel uniek ontwerp neer te zetten dat uw doelgroep aanspreekt.

Offerte aanvragen
Tarief logo ontwerp

Voor een vaste prijs van €199,00 excl. btw ontvangt u van ons 4 startconcepten voor uw logo. U ontvangt de concepten gebruikelijk binnen 3 werkdagen. Vervolgens kan u deze in een onbeperkt aantal rondes reviseren, totdat ze helemaal naar uw zin zijn.

Zijn wij er niet in geslaagd met de start concepten aan te sluiten bij uw wensen? Dan gaan we terug naar de tekentafel! Wij stoppen met ontwerpen, als u tevreden bent!

Als het ontwerp van uw logo eenmaal rond is, ontvangt u na betaling uw logo in zowel digitale- als vector-formaten (JPG, PNG, PDF en EPS) en wordt u ook volledig eigenaar van uw eigen beeldmerk.
LOGO
Startconcepten
4
Revisierondes
Onbeperkt
Vectorformaten
Eigendomsrechten
100% Tevredenheidsgarantie
Is dit wat u zoekt?
Logo bestellen
Iets anders in gedachten?
Offerte aanvragen

Tarief logo + huisstijl ontwerp

Ons combinatiepakket is veruit het populairst. U combineert het ontwerp van een logo met het ontwerp van een huisstijl. U krijgt ook nog eens een leuke korting ten op zichte van alle losse ontwerpen!

Volledig in lijn met de stijl van uw logo, wordt een huisstijl ontwikkeld. Deze bestaat uit een ontwerp voor uw briefpapier, uw envelop en uw dubbelzijdige visitekaartjes. Het startconcept kunt u in een onbeperkt aantal rondes nog reviseren tot het helemaal naar uw zin is.

Als het ontwerp van uw huisstijl eenmaal rond is, ontvangt u na betaling uw huisstijl in drukklare vectorbestanden (PDF en EPS). Hiermee kunt u bij elke drukker terecht. U ontvangt uw briefpapier ook in een Microsoft Word formaat (.DOC) voor digitaal gebruik.
COMBI

L O G O   O N T W E R P

Startconcepten
4
Revisierondes
Onbeperkt
Vectorformaten
Eigendomsrechten
100% Tevredenheidsgarantie

H U I S S T I J L   O N T W E R P

Startconcepten
1
Revisierondes
Onbeperkt
Briefpapier
Envelop
Visitekaartjes
Digitaal briefpapier
Korting
22%
Prijs excl. BTW (Betaling achteraf)
349
Is dit wat u zoekt?
Logo + Huisstijl bestellen
Iets anders in gedachten?
Offerte aanvragen

Tarieven webdesign

Aansluitend bij uw eigen huisstijl, kunnen wij voor u ook een website ontwikkelen. Deze wordt gemaakt aan de hand van de laatste standaarden en altijd in combinatie met een gemakkelijk Content Management Systeem (CMS). Dankzij dit systeem bent u zelf in staat pagina's aan te maken en tekst en afbeeldingen toe te voegen.

Websites zijn er in vele soorten en maten. Van een simpele one-pager tot uiterst complexe 'marketing-machines' volledig conversie-geoptimaliseerd en gebouwd middels de laatste SEO standaarden. Het is dus verstandig om voor uw unieke project een offerte op te vragen!

Hier aan de rechterzijde ziet u een voorbeeld van een 'gemiddelde' website met enkele opties en de bijbehorende kosten. Zo krijgt u in ieder geval een indicatie!
WEBSITE
Uniek ontwerp
1
Opgezette pagina's
6
Wordpress CMS
Google Aanmelding
Website statistieken
Drag & Drop editor
Slideshow
Social media integratie
Contactformulier
Responsive design
Prijs excl. BTW (Betaling achteraf)
899
Vragen of interesse?

Bel 06 112 10 200 of email naar info@logo4life.nl.

Misschien is er nog iets voor u onduidelijk? Met vragen kunt u altijd bij ons terecht! Even bellen, mailen of chatten en wij vertellen precies hoe het zit!

Stuur een bericht


Naam
E-mailadres
Bericht
We gebruiken uw gegevens enkel om contact met u op te nemen (privacyverklaring)
Logo4Life
Hoefslag 41
5109TS 's Gravenmoer
KVK: 50650459
BTW: NL212468327B01