Grafische vormgeving door Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Vormgeving

Grafische vormgeving

Logo4Life begon ooit enkel met het ontwerpen van logo's, maar ondertussen kunnen we nog veel meer betekenen voor de vormgeving van jouw merk. Grafische vormgeving in de breedste zin van het woord.

Als jij het kan bedenken, kunnen wij het ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een ontwerp van jouw roll-up banner met een strakke deadline, of een partner zoekt die jouw organisatie langdurig kan ondersteunen op het gebied van vormgeving: bij ons ben je aan het juiste adres!

Wij zetten onze talenten op het gebied van vormgeving in voor ondernemers en organisaties, zowel groot als klein. Met een nuchtere aanpak en heldere communicatie snel tot het juiste resultaat.

Waarom Logo4Life?

 • Veel ervaring: specialist sinds 2010
 • Heldere communicatie
 • Hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen
 • Persoonlijke service

Vormgeving diensten

Logo ontwerp icoon

Logo ontwerp

Een sterk ontwerp van je logo is de beste basis voor een krachtige uitstraling van je onderneming of organisatie. Wek vertrouwen bij klanten en partners met een professioneel ontwerp.

 • Altijd volledig op maat gemaakt
 • 100% tevredenheidsgarantie

Visitekaartjes ontwerp icoon

Visitekaartjes ontwerp

Overhandig jouw gesprekspartner een kaartje waar je trots op kan zijn met een herkenbaar en verzorgd ontwerp. Zo weet je zeker dat ze jouw contactgegevens gemakkelijk bij de hand hebben.

 • Volledig afgestemd op jouw merk
 • Drukklaar opgeleverd

Iets anders in gedachten?

Als het om grafische vormgeving gaat, kunnen wij het voor je regelen. Flyers, folders, brochures, presentaties, banners, vlaggen of stickers, niets is ons te gek. Heb je een losse opdracht of zoek je een samenwerking voor langere termijn? Je kan bij ons altijd rekenen op prachtig resultaat voor eerlijke prijzen. Lijkt dit je wel wat? Druk op de groene knop hieronder en vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

Foto van Sylvia
Trots op mijn logo Sander 'luistert' goed, is enorm klantgericht en geduldig en een uitstekend ontwerper. De ontwerpen die Sander voor mij heeft gemaakt zijn bijzonder mooi geworden, ik ben trots op mijn logo en de bijbehorende huisstijl.
Sylvia ter Wal
Eigenaresse P&O Service Noord-Nederland
Foto van Ellen
Zeer prettig samengewerkt Ik heb zeer prettig samengewerkt met Sander en ben erg blij met het resultaat! Sander luistert goed naar je wensen en voorkeuren en past alles net zo lang aan totdat het voor jouw gevoel perfect is. Tevens reageert hij altijd snel op vragen en ook zijn after-service is top!
Ellen den Mulder
Eigenaresse Chellenge Consultancy
Foto van Remco
Maakt zijn 100% tevredenheidsgarantie waar! Logo4life maakt zijn 100% tevredenheidsgarantie zeker waar! Sander heeft tijd voor zijn klant en biedt steeds hun hulp aan. Ik heb mijn logo en huisstijl laten maken door logo4life. Ook na het afleveren van de producten kon ik nog terecht voor een vraag. Daarnaast denkt Sander ook met je mee en geeft hij tips waar mogelijk. Ik ben zeer tevreden en raad logo4life dan ook zeker aan!
Remco Bakker
Eigenaar Remco Bakker Personal Training
Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

 • Ontdek het belang van branding
 • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
 • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
 • Diverse volledige klantcases

  Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).