Huisstijl laten ontwerpen voor een eerlijke prijs bij Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Vormgeving > Huisstijl laten ontwerpen

Huisstijl laten ontwerpen

Kan jouw bedrijf of organisatie een creatief en passend huisstijl ontwerp gebruiken? Wil jij je onderscheiden van de concurrentie en de juiste indruk achter laten bij (potentiële) klanten? Dan zit je goed.

Het visitekaartje dat je uitdeelt, het briefpapier voor jouw facturen of de website die jouw klanten bezoeken… het zijn allemaal voorbeelden van zogenaamde ‘huisstijldragers’.

Elke keer als iemand met jouw bedrijf of organisatie in contact komt, wil je de juiste boodschap overbrengen en zorgen voor herkenbaarheid. Dat doe je door alles duidelijk onderdeel te maken van één huisstijl. Een verkeerd ontwerp spreekt niet de juiste mensen aan en laat een negatieve indruk achter. Dan verdient de vormgeving daarvan wel wat aandacht, vind je niet?

Huisstijl gids voor Box Fox

Briefpapier ontwerp voor Hoogkamp Consultancy

De elementen van een huisstijl

Om zeker te zijn van een consistente vormgeving voor al jouw huisstijldragers (zoals: briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, websites etc.), bestaat je huisstijl uit een aantal basiselementen die je toepast.

 • Een logo
  Misschien wel het belangrijkste element van je huisstijl. Een krachtig logo dat herkenbaar is, tijdloos, veelzijdig, toepasselijk en niet te ingewikkeld.
 • Pay-off / slogan
  Sommige merken hanteren een slogan. Een korte zin met niet teveel woorden, die gemakkelijk herhaald of herinnerd kan worden.
 • Kleurgebruik
  Kleuren kunnen erg veel betekenen voor je uitstraling. De juiste combinatie zorgt voor een krachtige en herkenbare identiteit die de doelgroep aanspreekt.
 • Typografie
  Van zakelijk en strak, tot speels of kunstzinnig. Elk merk vraagt om een ander lettertype (font) dat afgestemd wordt op de rest van de huisstijl.
 • Visuals
  Illustraties en iconen, maar ook fotogebruik. Herkenbare visuals die qua stijl, toon en uitstraling bij elkaar en de rest van de huisstijl aansluiten.

Deze elementen samen vormen de huisstijl van jouw onderneming die naadloos aan moet sluiten bij de ‘identiteit’ van jouw onderneming. Vandaar ook de toepasselijke engelse term: brand identity. Deze identiteit is de basis voor de vormgeving van jouw logo en alle huisstijldragers. De ontwerpen stemmen we af op wat je uit wilt stralen, in welke branche je actief bent en wie je doelgroep is.

Dat is waarom het ontwerpen van een huisstijl specialistenwerk is, daarom ben je op zoek naar ons!

Waarom Logo4Life?

Google beoordelingen badge

November 2022 - 4,9 / 5 op basis van 50 beoordelingen

Foto van Jacqueline
Precies wat ik wilde bereiken. Sander heeft een geweldig logo voor mijn bedrijf gemaakt. Iedereen die het ziet, moet op z'n minst glimlachen. Precies wat ik wilde bereiken.
Jacqueline Niemeijer
Eigenaresse Jij blij ik blij
Foto van Rian
Erg blij met het resultaat Ik heb Sander gevraagd om mijn logo en huisstijl te ontwerpen en ben erg blij met het resultaat en met onze samenwerking. Hij pakte mijn op- en aanmerkingen goed op en verwerkte deze weer in een volgend ontwerp. Dat deed hij totdat ik helemaal tevreden was. Thnx!
Rian Crins
Eigenaresse Rian Crins
Foto van Rudi
Erg blij met mijn logo en huisstijl Na een fijne samenwerking ben ik erg blij met mijn logo en huisstijl!! Het was een prettige ervaring om met Sander samen te werken. Hij luistert naar je en zorgt ervoor dat je hetgeen krijgt wat je graag wilde hebben.
Rudi Essers
Eigenaar Essers Software Solutions

Altijd 100% tevreden

Wij hebben een prachtig vak, maar tevreden klanten maken het pas echt leuk! Sinds 2010 weten wij voor elk bedrijf de juiste uitstraling te creëren. Het maakt niet uit in welke branche je zit of wat je doet, want onze ontwerpen zijn altijd op maat gemaakt voor jouw onderneming.

Met al onze ervaring kunnen we jou een 100% tevredenheidsgarantie bieden. Dat betekent simpelweg dat wij aan de ontwerpen blijven werken, totdat jij echt tevreden bent. Dat doen wij ook nog eens tegen een eerlijke prijs, die je achteraf betaalt!

Jouw huisstijl laten ontwerpen voor €449,-

Je kan bij ons kiezen voor een huisstijl pakket van €449,- exclusief btw. We ontwerpen voor jou een logo en de 3 meest populaire huisstijldragers: het briefpapier, een envelop en dubbelzijdige visitekaartjes. Ons huisstijl proces in het kort:

 • Met een briefing die we je toesturen laat je ons kennismaken met je bedrijf.
 • In 4 tot 5 werkdagen ontvang je van ons 3 unieke ontwerpen voor jouw logo.
 • Deze passen we aan in enkele revisierondes tot we een definitief ontwerp hebben
 • Met het definitieve ontwerp maken we vervolgens een ontwerp voor jouw briefpapier, visitekaartjes en envelop.
 • Ook dit ontwerp passen we weer aan tot het helemaal aansluit bij je wensen.
 • Je ontvangt je logo in alle benodigde bestandsformaten en de ontwerpen voor je huisstijldragers in drukklaar formaat (je briefpapier ook in digitaal .docx formaat).
 • Je wordt volledig eigenaar van je logo en huisstijl ontwerp!

Uiteraard kunnen we nog veel meer huisstijldragers voor je ontwerpen zoals folders, banners, flyers of uitnodigingen. Daarnaast kunnen we alle elementen van jouw huisstijl vastleggen in een zogenaamde huisstijlgids. Allemaal tegen scherpe tarieven!

Klaar om indruk te maken?

Kan jouw bedrijf of organisatie een herkenbare en professionele huisstijl gebruiken die indruk maakt bij (potentiële) klanten? Druk op de groene knop hieronder en verstuur je aanvraag! Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

Huisstijl ontwerp aanvragen

Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

 • Ontdek het belang van branding
 • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
 • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
 • Diverse volledige klantcases

  Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).