Logo van Logo4Life in blauw
Home > Vormgeving > Logo laten ontwerpen

Logo laten ontwerpen

Ben je op zoek naar een creatief en krachtig logo ontwerp voor jouw bedrijf of organisatie? Je begrijpt het belang van de juiste uitstraling en zit niet te wachten op een dertien-in-een-dozijn beeldmerk? Dan zit je goed.

Je (potentiële) klanten kunnen er straks niet omheen. Of ze nu je website bezoeken, linkedin-profiel openen, een mailing ontvangen of een factuur betalen… jouw logo staat overal. Het zorgt voor herkenbaarheid en geeft een gevoel van vertrouwen. Een verkeerd ontwerp werkt verwarrend en laat een ongewenste indruk achter. Dan verdient het ontwerp daarvan wel wat aandacht, vind je niet?

Logo ontwerp voor ProfoundLogo ontwerp voor La Marie BeautyLogo ontwerp voor Tuil TaxatiesLogo ontwerp voor Stichting de Schone StadLogo ontwerp voor Som MakelaarsMaltha Interim FinancialsLogo ontwerp voor Box FoxLogo ontwerp voor Xanity

Wat is een goed logo ontwerp?

Bij het vormgeven van een sterk logo is het belangrijk om enkele ‘beginselen’ voor ogen te houden.

 • Herkenbaar
  De belangrijkste taak van jouw logo: zorgen voor herkenning. Jouw logo wordt een teken van kwaliteit, service en eerdere positieve ervaringen.
 • Tijdloos
  Een goed ontwerp is niet oudbollig, maar volgt ook niet blindelings de laatste trends. Het vinden van de juiste balans zorg ervoor dat een logo lang mee gaat.
 • Veelzijdig
  Is het logo net zo herkenbaar op het formaat van een postzegel als op een levensgroot reclamebord? Werkt het op donkere en lichte ondergronden en ook in één kleur?
 • Toepasselijk
  De branche, doelgroep en het type producten of diensten bepalen wat toepasselijk is. Een speelgoedwinkel vraagt een heel ander ontwerp dan een advocatenkantoor.
 • Simpel
  Het ontwerp moet simpel zijn, maar dat maakt het proces des te lastiger. Het logo moet tenslotte ook herkenbaar, tijdloos, veelzijdig en toepasselijk zijn.

Het vormgeven van een logo kan een uitdaging zijn. Een prachtig ontwerp kan helemaal verloren gaan op het kleine formaat van een visitekaartje. Kies het verkeerde font (lettertype) en je logo kan een onprofessionele indruk geven. Met een ‘standaard’ ontwerp kan de klant jou verwarren met de concurrent.

Dat is waarom het ontwerpen van een logo specialistenwerk is, daarom ben je op zoek naar ons!

Waarom Logo4Life?

Google beoordelingen badge

Juni 2020 - 4,9 / 5 op basis van 46 beoordelingen

Foto van Peter
Een genot om mee samen te werken Mijn hoge verwachtingen heeft Sander méér dan waargemaakt. Binnen het door hem vooraf geschetste tijdskader heeft Sander een prachtig logo en strakke huisstijl ontwikkeld waarin ik mij helemaal herken. Hij reageert snel en is open en duidelijk in zijn communicatie. Hij denkt constant mee, komt met creatieve voorstellen en voegt op verzoek extra waarde. Gewoon een genot om met hem samen te werken.
Peter van Stiphout
Eigenaar StiptBnA
Foto van Debby
Ik beveel Logo4Life bij iedereen aan Voor mijn bedrijf Gezond Kind & Co ontwierp Sander het logo. Omdat hij goed luisterde in de ontwerpfase was hij in staat precies over te brengen wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen. Hij werkt snel en efficiënt en communiceert goed. Ik beveel Logo4Life bij iedereen in mijn omgeving aan.
Debby Croese-Lijfering
Eigenaresse Gezond Kind & Co
Foto Lisa
Erg gemakkelijk en laagdrempelig “Het contact met Sander verliep meteen al erg gemakkelijk en laagdrempelig. Hij had al snel een duidelijk beeld van mijn bedrijf. De eerste startconcepten van het logo waren erg goed en het eindresultaat is helemaal naar wens. Ik krijg nog elke dag volop complimenten over het professionele maar ook speelse design van het logo.”
Lisa Poot
Eigenaresse Boostcartoon

Altijd 100% tevreden

Wij hebben een prachtig vak, maar tevreden klanten maken het pas echt leuk! Sinds 2010 weten wij voor elk bedrijf de juiste uitstraling te creëren. Het maakt niet uit in welke branche je zit of wat je doet, want onze ontwerpen zijn altijd op maat gemaakt voor jouw onderneming.

Met deze ervaring kunnen we dan ook een 100% tevredenheidsgarantie te bieden. Dat houdt in dat we pas stoppen met ontwerpen als je volledig tevreden bent. Dat doen wij ook nog eens tegen een eerlijke prijs, die je achteraf betaalt!

Logo ontwerp voor IMROLogo ontwerp voor ArdilLogo ontwerp voor Tandartspraktijk Den HaanLogo ontwerp voor MvM WoonplezierLogo ontwerp voor HydropaintLogo ontwerp voor ImpulzLogo ontwerp voor Mundo SpiritsLogo ontwerp voor Junn's Coffee

Jouw logo laten ontwerpen voor €249,-

Je betaalt bij ons voor een logo ontwerp €249,- exclusief btw. Geen bijkomende kosten of addertjes onder het gras, that’s it. De afgelopen jaren hebben we ons proces zo efficiënt mogelijk gemaakt. Wij geloven desondanks niet in het maken van een creatief ontwerp binnen 24 uur, de eerste concepten ontvang je binnen 4 tot 5 werkdagen. Ons logo proces in het kort:

 • Met een briefing die we je toesturen laat je ons kennismaken met je bedrijf
 • In 4 tot 5 werkdagen ontvang je van ons 3 unieke ontwerpen
 • Deze passen we aan in enkele revisierondes tot we een definitief ontwerp hebben
 • Je ontvangt je logo in alle benodigde bestandsformaten
 • Je wordt volledig eigenaar van je logo!

Klaar om indruk te maken?

Kan jouw bedrijf of organisatie een professioneel, herkenbaar en passend logo gebruiken dat indruk maakt bij (potentiële) klanten? Wij zijn er klaar voor. Druk op de groene knop hieronder en verstuur je aanvraag! Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

Logo ontwerp aanvragen

Footer bovenste rand