Visitekaartjes laten ontwerpen voor een eerlijke prijs bij Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Vormgeving > Visitekaartjes laten ontwerpen

Visitekaartjes laten ontwerpen

We leven dan misschien in een digitale wereld, ook jouw bedrijf of organisatie kan eigenlijk niet zonder een écht gedrukt visitekaartje. Wil jij direct een goede indruk maken bij je gesprekspartner? Dan zit je goed.

Snel even contactgegevens uitwisselen op een congres of een pittige onderhandeling afsluiten doe je natuurlijk met een goed vormgegeven kaartje.

Even je telefoonnummer of e-mailadres op de achterkant van een folder krabbelen, is niet erg professioneel. Ook een rommelig visitekaartje dat niet past bij de kwaliteit van jouw diensten of producten kan je misschien beter niet uitdelen. Het ontwerp van je kaartje kan dus wel wat aandacht gebruiken, vind je niet?

Visitekaartjes ontwerp voor Tuil Taxaties

Visitekaartjes ontwerp voor Rian Crins

Visitekaartjes ontwerp voor Rudy Klaassen

Tips voor een goed visitekaartje

Bij het ontwerpen van een representatief visitekaartje doe je er goed aan om rekening te houden met deze tips die de kwaliteit van jouw kaartje absoluut zullen verbeteren.

 • Verlies je doelstelling niet uit het oog
  De voornaamste doelstelling van je kaartje is het helder communiceren van je contactgegevens. Houd het simpel en leg daar de focus. Voorkom verwarring en afleiding.
 • Denk aan een herkenbare uitstraling
  Je visitekaartje moet naadloos aansluiten bij de rest van je huisstijl. Zorg dat je bedrijfsnaam en logo er ook duidelijk en herkenbaar op staan.
 • Maak een passend ontwerp
  Het visitekaartje voor de CEO van een creatieve start-up is absoluut heel anders die van een ZZP’er in de bouw. Denk na over wat bij jou en je bedrijf past.
 • Overweeg eens ‘iets anders’
  Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp voor een staand kaartje, in plaats van liggend. Of misschien een mooie foto van jezelf naast je contactgegevens? Val op, maar houd het subtiel.
 • Denk na over druktechnieken en papiersoorten
  Een kaartje van 400 gram komt absoluut beter over dan een kaartje van 300 gram. Misschien is jouw ontwerp wel geschikt voor Spot-UV of inline cold foil?

Maak het je gesprekspartner gemakkelijk om contact met je te zoeken en overhandig een kaartje waar je trots op kan zijn met een herkenbaar en verzorgd ontwerp. Voorkom dat potentiële klanten na een goed gesprek afknappen op een rommelig kaartje dat niet te onderscheiden is van de 20 andere op hun bureau.

Dat is waarom het ontwerpen van een visitekaartje specialistenwerk is, daarom ben je op zoek naar ons!

Waarom Logo4Life?

Google beoordelingen badge

September 2023 - 4,9 / 5 op basis van 50 beoordelingen

Foto van Harold
Ik kan iedereen Logo4Life aanbevelen! Sander is met Logo4Life een goede partner gebleken voor het ontwerpen van mijn huisstijl. Hij heeft een goed oog voor detail en heeft me op een zeer plezierige manier weten te adviseren wat heeft geresulteerd in een mooi product. Ik kan iedereen Logo4Life aanbevelen!
Harold Bovelander
Eigenaar Bovelander4Projects
Foto van Ellen
Zeer prettig samengewerkt Ik heb zeer prettig samengewerkt met Sander en ben erg blij met het resultaat! Sander luistert goed naar je wensen en voorkeuren en past alles net zo lang aan totdat het voor jouw gevoel perfect is. Tevens reageert hij altijd snel op vragen en ook zijn after-service is top!
Ellen den Mulder
Eigenaresse Chellenge Consultancy
Foto van Marlon
Heel erg snel hadden we een perfect logo Communicatie met Sander gaat makkelijk, hij reageert erg snel op al mijn vragen en vraagt een schappelijk tarief. Heel erg snel hadden we een perfect logo. Toen ook maar gelijk een volledige huisstijl door hem laten ontwerpen. Alles ziet er perfect uit. Ik kan zijn diensten van harte aanbevelen.  
Marlon Borkulo
Mede-eigenaar Fosteo

Altijd 100% tevreden

Wij hebben een prachtig vak, maar tevreden klanten maken het pas echt leuk! Sinds 2010 weten wij voor elk bedrijf de juiste uitstraling te creëren. Het maakt niet uit in welke branche je zit of wat je doet, want onze ontwerpen zijn altijd op maat gemaakt voor jouw onderneming.

Met al onze ervaring kunnen we jou een 100% tevredenheidsgarantie bieden. Dat betekent simpelweg dat wij aan de ontwerpen blijven werken, totdat jij echt tevreden bent. Dat doen wij ook nog eens tegen een eerlijke prijs, die je achteraf betaalt!

Visitekaartjes ontwerp voor Som Makelaars

Visitekaartjes ontwerp voor Advocatenkantoor Phea

Visitekaartjes ontwerp voor Doula4You

Jouw visitekaartjes laten ontwerpen voor €99,-

Je betaalt bij ons voor het ontwerp van jouw dubbelzijdige visitekaartje €99,- exclusief btw. Heb je al een huisstijl of logo? Geen enkel probleem. Wij zorgen dat het ontwerp volledig aansluit. Ons ontwerp proces in het kort:

 • Met een briefing die we je toesturen laat je ons kennismaken met je bedrijf
 • We vragen je de bestanden van jouw bestaande huisstijl of logo op te sturen
 • In 3 tot 4 werkdagen ontvang je van ons een uniek ontwerp voor jouw visitekaartje
 • Dit passen we aan in enkele revisierondes tot het helemaal aansluit bij je wensen
 • Je ontvangt je visitekaartje in een drukklaar formaat

Meer dan alleen een kaartje? Huisstijl pakket €449,-

Misschien ben je op zoek naar meer dan alleen visitekaartjes? Bekijk dan ons huisstijl pakket van €449,00. Hier zit ook een ontwerp voor je logo, briefpapier en enveloppen bij. Zo weet je zeker dat je altijd een professionele indruk achter laat.

Klaar om indruk te maken?

Kan jouw bedrijf of organisatie een professioneel en onderscheidend visitekaartje gebruiken dat indruk maakt bij (potentiële) klanten? Druk op de groene knop hieronder en verstuur je aanvraag! Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

Visitekaartje ontwerp aanvragen

Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

 • Ontdek het belang van branding
 • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
 • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
 • Diverse volledige klantcases

  Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).