Websites en webshops door Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Websites

Websites & webshops

Bij Logo4Life kan je niet alleen terecht voor fraaie vormgeving. We bijten ons ook graag vast in de code van websites, webshops en webapplicaties.

Met een combinatie van oog voor prachtige vormgeving en kennis van de laatste technieken op het gebied van webdevelopment, maken we ook jouw project tot een succes. Of het nu gaat om een maatwerk WordPress website geoptimaliseerd voor conversie, of een webapplicatie op maat met API-koppelingen. Wij kunnen het voor je realiseren!

Wij zetten onze talenten op het gebied van webdevelopment in voor ondernemers en organisaties, zowel groot als klein. Met een nuchtere aanpak en heldere communicatie snel tot het juiste resultaat.

Waarom Logo4Life?

 • Veel ervaring: specialist sinds 2010
 • Heldere communicatie
 • Hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen
 • Persoonlijke service

Webdevelopment diensten

Wordpress websites icoon

WordPress websites

Een professionele website op basis van de laatste technieken en met het juiste ontwerp. Daarmee laat je pas echt een goede indruk achter en maak je van jouw bezoekers ook klanten.

 • Volledig afgestemd op jouw doelstellingen
 • Eenvoudig te beheren, snel en responsive

Webshops icoon

Webshops

De concurrentie is groot, dus zorg dat je opvalt met een webshop die optimaal is ingericht. Op basis van flexibele platformen bouwen we mooie, snelle en conversie-gerichte webshops.

 • Professioneel ontwerp op maat
 • Focus op gebruiksvriendelijkheid

Iets anders in gedachten?

Als het om webdevelopment gaat, kunnen wij het voor je regelen. Websites, webshops, custom WordPress plugins, PHP webapplicaties, API koppelingen, (bijna) alles is mogelijk! Met een nuchtere aanpak, heldere communicatie en eerlijke prijzen gaan we ook graag voor jou aan de slag! Lijkt je dit wel wat? Druk op de groene knop hieronder en vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

Foto van Petra
Ik krijg er nog dagelijks complimenten over Sander heeft ontzettend goed werk verricht met het maken van de website voor In-Time Coaching. Ik ben niet altijd de makkelijkste klant geweest en zeker niet de snelste met het nemen van beslissingen, maar Sander is altijd geduldig geweest en heeft me ontzettend goed ondersteund bij het bouwen van de site, maken van het logo en de huisstijl. Ik krijg er nog dagelijks complimenten over. Dank Sander!
Petra Bunnik-Tibbe
Mede-eigenaresse Strategie voor Leren
Foto van Kimberly
Geluk bij een ongeluk Nadat wij onverwachts moesten switchen van webdeveloper, was Sander onze redder in nood! Hij heeft alles soepel overgenomen. Later hebben wij hem de hele website laten re-designen waarbij hij onze wensen vlekkeloos heeft weten door te vertalen in een strak design. Sander denkt heel oplossingsgericht, schakelt enorm snel en staat op ieder moment van de dag voor je klaar. Wij beschouwen hem als geluk bij een ongeluk en zijn écht enorm blij met hem!
Kim Valk
Medewerker Friends of the Brands
Foto van Chantal
Bedankt voor de goede service! Logo4life heeft voor ons een geheel nieuwe website gebouwd waar wij erg tevreden mee zijn. Sander is zeer professioneel en heeft dusdanige kennis van zaken dat wij samen tot een geslaagd eindproduct zijn gekomen. Bedankt voor de goede service!
Chantal Peereboom
Medewerker KPR
Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

 • Ontdek het belang van branding
 • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
 • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
 • Diverse volledige klantcases

  Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).