Webshop laten maken voor een eerlijke prijs bij Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Websites > Webshop laten maken

Webshop laten maken

Het aanbod aan webshops is enorm. De concurrentie is groot en de klant heeft hoge verwachtingen. Wil jij een gebruiksvriendelijke webshop met een focus op conversie die van kijkers kopers maakt? Dan zit je goed.

Een webshop starten lijkt gemakkelijker dan een fysieke winkel openen, maar om die webshop tot een succes te maken kost minstens zoveel aandacht en energie. Je wilt jouw bezoekers aanzetten tot het doen van een aankoop. Dit doe je door het aankoopproces zo gemakkelijk mogelijk te maken en alle onzekerheid bij je bezoekers weg te nemen. Bij de minste verwarring loop je het risico dat klanten bij je concurrent gaan shoppen. Dan verdient je webshop wel een serieuze aanpak, vind je niet?

Tips voor een goede webshop

Een goede webshop met een hoog conversiepercentage (hoeveel procent van de bezoekers ook daadwerkelijk klant worden) vergroot je kansen succes. Help jouw bezoekers bij het maken van een aankoopbeslissing en geef ze een optimale winkel-ervaring.

 • Waar komen je bezoekers vandaan?
  Maak een plan. Denk in de beginfases van je webshop al na over waar jouw potentiele klanten zitten en hoe je die gaat bereiken. Een volledig geoptimaliseerde webshop zonder bezoekers, levert alsnog geen verkopen op.
 • Zorg voor een eigen identiteit
  Maak je webshop onderscheidend. Bedenk een sterke naam met bijpassende URL en laat het ontwerp van je shop volledig aansluiten bij je huisstijl. Zorg dat je niet te verwarren bent met jouw concurrenten!
 • Optimaliseer de ervaring in jouw shop
  Een gebruiksvriendelijke webshop maakt van meer bezoekers ook daadwerkelijk kopers. Een simpele en logische navigatie, uitstekende werking op mobiele apparaten en een productenoverzicht dat zich makkelijk laat filteren en snel laadt.
 • Professionele productfoto’s
  De klant kan je producten nu eenmaal niet voelen. Totdat de techniek zover is, moeten we het dus doen met goed beeldmateriaal. Dat begint met scherpe en kleur-echte foto’s, maar overweeg ook eens video’s of 3D weergaves.
 • Zorg voor vertrouwen
  Wek vertrouwen met keurmerken, behaalde prijzen of reviews van eerdere klanten. Maak je shop persoonlijk en overweeg eens om wat foto’s te laten zien van jou en je team.
 • Snel en simpel afrekenen
  Als de klant eenmaal een beslissing genomen heeft, moeten ze zo snel mogelijk hun aankopen af kunnen rekenen. Zorg voor een duidelijk en snel afrekenproces met voldoende betaalmogelijkheden.

Een succesvolle webshop bouwen is niet meer zo eenvoudig als het ooit was. De concurrentie is erg groot en dat betekent dat je op moet vallen met een professionele uitstraling, goede techniek en een gebruiksvriendelijk bestelproces.

Dat is waarom het bouwen van je webshop specialistenwerk is, daarom ben je op zoek naar ons!

Waarom Logo4Life?

 • Veel ervaring: specialist sinds 2010
 • Programmeurs, geen installateurs
 • Hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen
 • Persoonlijke service

Google beoordelingen badge

November 2022 - 4,9 / 5 op basis van 50 beoordelingen

Foto van Petra
Ik krijg er nog dagelijks complimenten over Sander heeft ontzettend goed werk verricht met het maken van de website voor In-Time Coaching. Ik ben niet altijd de makkelijkste klant geweest en zeker niet de snelste met het nemen van beslissingen, maar Sander is altijd geduldig geweest en heeft me ontzettend goed ondersteund bij het bouwen van de site, maken van het logo en de huisstijl. Ik krijg er nog dagelijks complimenten over. Dank Sander!
Petra Bunnik-Tibbe
Mede-eigenaresse Strategie voor Leren
Foto van Chantal
Bedankt voor de goede service! Logo4life heeft voor ons een geheel nieuwe website gebouwd waar wij erg tevreden mee zijn. Sander is zeer professioneel en heeft dusdanige kennis van zaken dat wij samen tot een geslaagd eindproduct zijn gekomen. Bedankt voor de goede service!
Chantal Peereboom
Medewerker KPR
Foto Marijke
Talent om snel in te schatten wat er bij de doelgroep past “Sander heeft mij op weg geholpen van vrijwel niks naar een prachtige website met logo! Hij heeft talent om snel in te schatten wat er bij de doelgroep past. Ook kwam hij zelf met goede tips en ideeën om bepaalde aspecten professioneler te maken. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat en met het prettige contact.”
Marijke Schotanus-Dijkstra
Eigenaresse HowtoFlourish

Kies een flexibel e-commerce platform

Je kan je webshop op verschillende platformen laten bouwen. Het vormt de basis van jouw shop en bevat al veel functionaliteiten zoals het afrekenproces en een winkelwagen. Welke je moet kiezen is erg afhankelijk van je situatie en toekomstplannen. Maak niet de fout om een duur, ingewikkeld en veel te uitgebreid platform te gebruiken, als je de komende jaren niet meer dan 100 verschillende producten in je shop wilt verkopen.

Bij Logo4Life werken we met Woocommerce (een uitbreiding van WordPress) en Opencart. Beide zijn flexibele e-commerce systemen die het mogelijk maken om tegen relatief lage kosten een goede webshop neer te zetten. Ze bieden daarnaast voldoende ruimte voor groei in de toekomst.

Webshop op maat vanaf €1799,-

Geen enkele webshop is hetzelfde en daarom hanteren we ook geen standaard prijzen. Een WooCommerce webshop op maat met een uniek ontwerp begint bij €1799,- exclusief btw. Dit is wat je daar van kan verwachten:

 • Een basis ontwerp op maat, afgestemd op jouw doelstellingen
 • Ontwerp gerealiseerd in WordPress en Woocommerce, geschikt voor alle schermformaten
 • Verschillende categorieën en beperkte filtermogelijkheden
 • Gemakkelijk one-page afrekenproces
 • Betaalmogelijkheden als iDeal en CreditCard via Mollie
 • Aanmelding bij Google en integratie van bezoekers statistieken

Dit is slechts een eenvoudig voorbeeld. We bouwen kleine webshops met slechts enkele producten, maar ook grotere webshops met honderden verschillende producten en koppelingen met ERP of voorraadsystemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw project en we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Wil jij een succesvolle webshop?

Kan jouw bedrijf of organisatie een professionele webshop gebruiken die je het meeste kans geeft op succes? Druk op de groene knop hieronder en vraag een offete aan! Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

Webshop offerte aanvragen

Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

 • Ontdek het belang van branding
 • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
 • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
 • Diverse volledige klantcases

  Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).