Website laten maken voor een eerlijke prijs bij Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Websites > Website laten maken

Wordpress websites

Een eenvoudig online visitekaartje of een volledig geoptimaliseerd verkoopkanaal. Wij bouwen websites in alle soorten en maten, met een focus op jouw doelstellingen. Wil jij ook een website die resultaten oplevert? Dan zit je goed.

Vandaag de dag loopt je bedrijf of organisatie écht een hele hoop mis zonder een goede website. Of het nu gaat om klanten of potentiële zakenpartners, iedereen oriënteert tegenwoordig eerst online. Ben jij daar niet of slecht vindbaar? Heb je een trage of onduidelijke website die op een telefoon niet lekker werkt? Dan loop je direct al achter op de concurrentie. 

Met een professionele website vergroot je jouw bereik, spreek je meer mensen aan en maak je van bezoekers klanten. Jouw website verdient dus wel een serieuze aanpak, vind je niet?

Wordpress website voor Makelaar Keizersgracht

De voordelen van onze WordPress websites

Praktisch al onze websites bouwen wij op het WordPress platform. Bij Logo4Life zijn we echter programmeurs, geen installateurs. Dat betekent dat we zonder compromis of beperkingen gebruik kunnen maken van de kracht en flexibiliteit van WordPress.

 • Volledig op maat
  Wordpress staat bekend om het gebruik van standaard thema’s. In sommige situaties de juiste keuze, maar in de meeste gevallen adviseren wij een website op maat. Een ontwerp volledig afgestemd op jouw doelstellingen, levert betere resultaten op. Daarnaast is je website sneller, makkelijker in gebruik en sluit het naadloos aan bij jouw merk.
 • Gebruiksvriendelijk CMS
  Wordpress wordt wereldwijd gebruikt door miljoenen websites en dat is niet voor niets. Het CMS (Content Management Systeem) is erg gemakkelijk en intuïtief. Na oplevering pas je gemakkelijk zelf teksten en afbeeldingen aan of voeg je complete pagina’s toe.
 • Geoptimaliseerd voor Google
  De vindbaarheid in Google van jouw website bepaalt voor een groot deel het succes. WordPress is een uitstekende basis voor een betere vindbaarheid en met enige optimalisering zorg je er voor dat Google niet meer om jouw website heen kan!
 • Gemakkelijk uit te breiden
  Dankzij het wereldwijde gebruik van WordPress zijn er tienduizenden plug-ins beschikbaar die functionaliteiten toevoegen aan jouw website. De verkeerde plug-ins maken jouw website trager of onveilig, maar met de juiste keuzes voeg je snel nieuwe functies toe!
 • Snelle website
  Wordpress is een erg ‘lichte’ basis. Met een website van ons ben je verzekerd van een snelle website waar jouw bezoekers gemakkelijk doorheen kunnen klikken zonder lange laadtijden.

Met de juiste kennis en kunde bouwen we een WordPress website die voor jouw specifieke situatie geoptimaliseerd is. Een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw uitstraling en boodschap en daadwerkelijk bijdraagt aan het realiseren van de doelstellingen van je onderneming of organisatie.

Dat is waarom het bouwen van je website specialistenwerk is, daarom ben je op zoek naar ons!

Waarom Logo4Life?

 • Veel ervaring: specialist sinds 2010
 • Programmeurs, geen installateurs
 • Hoge kwaliteit voor eerlijke prijzen
 • Persoonlijke service

Google beoordelingen badge

September 2023 - 4,9 / 5 op basis van 50 beoordelingen

Foto van Arthur
Een leuk gezamenlijk project Logo4life (lees: Sander) heeft alle verwachtingen volledig waar gemaakt. Het contact verloopt grotendeels via email maar toch ervaar je een zeer persoonlijke begeleiding. In mijn geval ging het eerst om het ontwerp van een logo + huisstijl maar direct aansluitend op mijn positieve ervaringen, heeft hij tevens gezorgd voor het ontwerp van mijn website. Sander denkt in alle opzichten met je mee waardoor ik het als een leuk gezamenlijk project heb ervaren.
Arthur Sonneville
Eigenaar AS Audit Services
Foto van Liesbeth
Blij met het eindresultaat! Sander heeft de website van Webrendement gerestyled. Ondanks dat we tegen nogal wat hobbels aanliepen, bleef Sander vriendelijk en behulpzaam. Reden om hem gelijk maar in te schakelen voor het maken van mijn logo. Blij met het eindresultaat!
Liesbeth van Asselt
Eigenaresse Webrendement
Foto Marijke
Talent om snel in te schatten wat er bij de doelgroep past “Sander heeft mij op weg geholpen van vrijwel niks naar een prachtige website met logo! Hij heeft talent om snel in te schatten wat er bij de doelgroep past. Ook kwam hij zelf met goede tips en ideeën om bepaalde aspecten professioneler te maken. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat en met het prettige contact.”
Marijke Schotanus-Dijkstra
Eigenaresse HowtoFlourish

Bouwen voor resultaat

Je nieuwe website is een investering die je organisatie of bedrijf van dienst is. Het doel waarvoor je jouw website bouwt, is erg belangrijk voor de keuzes die we maken tijdens het ontwikkelen. We starten het bouwproces dan ook met het in kaart brengen van jouw verwachtingen.

Wil je de zichtbaarheid van je onderneming online vergroten en meer van jouw diensten verkopen? Of misschien wil je jouw product assortiment onder de aandacht brengen en meer klanten naar de fysieke winkel trekken? We bouwen jouw WordPress website met een focus op resultaat.

WordPress website op maat vanaf €1449,-

Geen enkele website is hetzelfde en daarom hanteren we ook geen standaard prijzen. Een WordPress website op maat met een uniek ontwerp begint bij €1449,- exclusief btw. Dit is wat je daarvan kan verwachten:

 • Een basisontwerp op maat, afgestemd op jouw doelstellingen
 • Ontwerp gerealiseerd in WordPress, geschikt voor alle schermformaten
 • Maximaal 6 pagina’s ingericht
 • Contactformulier en social media koppeling
 • Aanmelding bij Google en integratie van bezoekers statistieken

Dit is slechts een eenvoudig voorbeeld. We bouwen kleinere websites voor ZZP’ers, grote websites die tienduizenden bezoekers per maand ontvangen en complexe websites met allerlei externe koppelingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw project en we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Klaar voor een website met resultaat?

Kan jouw bedrijf of organisatie een professionele website gebruiken die volledig afgestemd is op jouw doelstellingen? Druk op de groene knop hieronder en vraag een offete aan! Binnen 24 uur nemen we contact met je op.

Website offerte aanvragen

Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

 • Ontdek het belang van branding
 • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
 • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
 • Diverse volledige klantcases

  Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).