Wordpress onderhoud tegen een voordelig tarief bij Logo4Life
Logo van Logo4Life in blauw
Home > Websites > WordPress onderhoud

Wordpress onderhoud

Wil je jouw Wordpress website in topconditie houden? Met het juiste onderhoud zorg je ervoor dat jouw website razendsnel blijft, altijd up-to-date is en vrij van malware of spam. Wil jij je niet druk maken om je website? Dan zit je goed.

Het WordPress platform is ontzettend populair en miljoenen websites maken gebruik van dit CMS (Content Management System). Bij Logo4Life bouwen we al onze websites rondom WordPress vanwege de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. De populariteit van dit CMS heeft echter een keerzijde.

De explosieve groei van het aantal WordPress websites heeft de aandacht van verkeerde personen aangetrokken. Hackers doen er alles aan om zwakheden te vinden in de WordPress software, want zodra er een weg naar binnen is gevonden zijn er miljoenen potentiële doelwitten.

Wordpress onderhoud voor De Jongens van Zand en Klei

Om te voorkomen dat WordPress websites worden misbruikt om virussen te verspreiden, malware te installeren op de computers van de bezoekers of op andere manieren schade aan te richten, worden er zeer regelmatig updates uitgebracht. Deze updates verhelpen kwetsbaarheden die hackers zouden kunnen misbruiken en dienen dan zo snel mogelijk toegepast te worden, om problemen te voorkomen.

Ditzelfde geldt voor updates van plug-ins. Dit zijn kleine stukjes software die extra functionaliteit toevoegen aan uw website, maar tevens een risico kunnen vormen. Ook hiervan verschijnen regelmatig updates.

WordPress onderhoud vanaf €19 per maand

Een klein deel van de updates die worden uitgebracht, worden na verloop van tijd automatisch geïnstalleerd op jouw WordPress website. De overige updates zal je handmatig uit moeten voeren. Deze hebben mogelijk gevolgen voor de werking van je website en dus kunnen er aanpassingen nodig zijn om alles weer te laten werken als vanouds. Vanaf €19,00 exclusief btw. nemen wij het onderhoud van je WordPress website uit handen:

  • Maandelijks WordPress bijwerken
  • Maandelijks plug-ins bijwerken
  • Maandelijks de database optimaliseren
  • Wekelijks back-ups maken van bestanden en database

Geen omkijken meer naar je website?

Wil jij je nergens meer druk over hoeven maken? Laat het onderhoud van je website over aan ons. Sommige plug-ins en functionaliteiten (zoals multi-site of multi-language installaties) vereisen extra werkzaamheden bij het reguliere onderhoud. We bekijken altijd eerst even de website en sturen je dan een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Google beoordelingen badge

November 2022 - 4,9 / 5 op basis van 50 beoordelingen

Foto van Kimberly
Geluk bij een ongeluk Nadat wij onverwachts moesten switchen van webdeveloper, was Sander onze redder in nood! Hij heeft alles soepel overgenomen. Later hebben wij hem de hele website laten re-designen waarbij hij onze wensen vlekkeloos heeft weten door te vertalen in een strak design. Sander denkt heel oplossingsgericht, schakelt enorm snel en staat op ieder moment van de dag voor je klaar. Wij beschouwen hem als geluk bij een ongeluk en zijn écht enorm blij met hem!
Kim Valk
Medewerker Friends of the Brands
Foto van Ellen
Zeer prettig samengewerkt Ik heb zeer prettig samengewerkt met Sander en ben erg blij met het resultaat! Sander luistert goed naar je wensen en voorkeuren en past alles net zo lang aan totdat het voor jouw gevoel perfect is. Tevens reageert hij altijd snel op vragen en ook zijn after-service is top!
Ellen den Mulder
Eigenaresse Chellenge Consultancy
Foto van Wandana
Na 1 belletje klikte het meteen. Ik kwam bij Sander terecht door zijn heldere, frisse en transparante website. Na 1 belletje klikte het meteen. Hij reageert snel, is enorm service-gericht en erg gemakkelijk om mee te communiceren. Hij probeert je altijd verder te helpen, hoe klein of groot je vraag is. Kortom, prettig om mee samen te werken en gegarandeerd een resultaat waar je zeer tevreden mee zult zijn!
Wandana Nanhoe-Mahabier
Medewerker APK Autotechniek
Footer bovenste rand

Meer klanten met de perfecte uitstraling voor jouw bedrijf?

Download onze inspiratiegids en ontdek het proces waarmee wij sinds 2010 al voor ruim 500 tevreden klanten een passende uitstraling hebben ontworpen.

  • Ontdek het belang van branding
  • Wat is de beste start van elk huisstijltraject?
  • Veel logo- en huisstijl voorbeelden
  • Diverse volledige klantcases

    Je zal in de toekomst enkele mails ontvangen van Logo4Life (zie onze privacyverklaring).